Grotestraat 117 - 7607 CH Almelo - Telefoon: (0546) 454 721 - Mobiel: 06 43 99 60 17

Kunst kopen of huren

Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Facebook Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op LinkedInn Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Twitter Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Youtube Bel Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij

Dit is een lastige beslissing.  Bij onze afdeling galerie en kunsthandel hebben we een grote voorraad wat te koop is. Bij Alberts Kunstuitleen ( een aparte ruimte) hebben we vele schilderijen die in de verhuur zijn.... Lastige keuze blijft dus. Kom eens kijken wat bij u past!

Ons doel van kunst in uw bedrijf:
Bij u een collectie verzorgen waar u langere tijd van kunt genieten en waarmee u goed voor de dag komt.

Maar dan nog:
Huren, kopen, leasen?
Uit de opbouw van onze offerte kunt u zelf makkelijk en gefundeerd een beslissing maken. De galerie prijs is de aangever. Wij kunnen naar gelang datgeen wat u graag wilt ophangen aangeven wat een verstandige keuze is. U kunt het net zo gek maken als u wilt maar het uitgangspunt is dat uw muur wordt voorzien van een mooie kunst waar u, uw gasten en medewerkers van genieten!

Ervaring
Voor een goed gefundeerd advies moet u met vakmensen met ervaring kunnen praten.
Joep, de teamleider in ons bedrijf is registerbinnenhuisarchitect en kan u vaktechnisch met raad en daad terzijden staan. Hier zit dus het vakmanschap.


Ervaring?
Zie onze Referentielijst. Opgebouwd in de afgelopen jaren; die werkt o.i. overtuigend genoeg.