Grotestraat 117 - 7607 CH Almelo - Telefoon: (0546) 454 721 - Mobiel: 06 43 99 60 17

KunstCadeauBon

Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Facebook Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op LinkedInn Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Twitter Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Youtube Bel Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij

Op zoek naar een leuk, origineel kunstzinnig cadeau?

Schenk de "KunstCadeauBon" van Alberts!

De Alberts KunstCadeauBon is een origineel geschenk voor uw feestvarken, zakenrelaties, familielid, een bruidspaar, jubilaris of om zomaar iemand te verrassen.

De ontvanger van de KunstCadeauBon kan met het door u gekozen bedrag kunstwerken aanbetalen, kopen of huren, geheel naar eigen keuze.

Er is een ruime keuze uit kunstwerken beschikbaar. Voor elke smaak en elk budget is er altijd wel een passend kunstwerk te vinden. Galerie en kunstuitleen Alberts biedt kunstwerken aan vanaf € 100,- en de huur van kunstwerken is al mogelijk vanaf € 5,- per maand.

De voordelen:
  1. De Kunstbon is een origineel, persoonlijk en kunstzinnig geschenk voor de feestdagen,een jubilaris, bruiloften, zakenrelaties, familieleden of welke andere gelegenheid dan ook.
  2. De gulle gever bepaalt zelf het bedrag waarmee de ontvanger zelf kunst kan kopen of huren of aanbetalen. 
  3. Een cadeau op maat: de ontvanger van de KunstCadeauBon zoekt natuurlijk kunstwerken geheel naar eigen keuze uit wanneer het hem/haar uitkomt.
  4. De layout van de Kunstcadeaubon wordt geheel op maat ontworpen, afgestemd op de speciale gelegenheid, zoals een dankwoord, namen van schenker(s) en ontvanger(s) of een afscheidsgroet voor een jubilaris.
  5. Uiteraard kan de KunstCadeauBon gezamenlijk door meerdere schenkers worden geschonken (bijvoorbeeld bij bruiloften) en door meerdere personen worden ontvangen.
  6. De KunstCadeauBon is 2 jaar geldig.
  7. Vanaf € 200,- zetten wij de bon in een mooie lijst!