Grotestraat 117 - 7607 CH Almelo - Telefoon: (0546) 454 721 - Mobiel: 06 43 99 60 17

Workshop Eshuis

Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Facebook Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op LinkedInn Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Twitter Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Youtube Bel Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij

In november 2008 hebben we een workshop georganiseerd voor Eshuis accountants en belastingadviseurs. Samen met relaties hebben ze de nodige schilderijen gemaakt. Dit bij De houtmaat in Hengelo. Een schitterende lokatie!

Onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk de kundige begeleiding van Tonnis van Essen, werd het een geslaagde dag met natuurlijk een werelds resultaat!

Excuus voor de slechte  kwaliteit foto's. Deze zijn met een gsm gemaakt daar onze normale camera kennis had gemaakt met de zwaartekracht....

Lekker buiten, onder een afdak, genietend van de heerlijke natuur en een terrasverwarmer.....

Er werd gekletst, geschilderd en veel gekletst onder het genot van hapjes en drankjes.

Er werd best serieus gewerkt maar daar was het resultaat ook naar.

Nog even alle werken op de rij, lachen en op naar het buffet.

Het was een geslaagde middag. Enthousiast gezichten, ruimte om elkaar te leren kennen en resultaten waar de meesten tevreden over kunnen zijn!