Grotestraat 117 - 7607 CH Almelo - Telefoon: (0546) 454 721 - Mobiel: 06 43 99 60 17

Workshops bij Alberts Kunsthandel

Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Facebook Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op LinkedInn Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Twitter Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Youtube Bel Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij

Wij verzorgen ook workshops.  Een leuke en goede manier om met het vak als schilder/ kunstenaar te maken te krijgen.

Dit doen we in ons Achterhoes/ lijstenmakerij. Een prachtige omgeving om eens uw gedachten te verzetten, een ander soort contact te krijgen met de groep met wie u komt. Kortom: Eens iets anders!

De combinatie van een gezellig uitje, een beetje teambuilding of netwerken, uw kantoor of huis nadien opfleuren met eigen gemaakte schilderijen, die een herinnering zijn aan de dag.

Vrijgezellenfeesten krijgen bij ons ook een heel bijzondere inhoud. De feestgangers kunnen voor zich zelf een schilderij maken of een schilderij voor het a.s. bruidspaar. Een groot schilderij, 2 of 3 luik, individueel....altijd het directe succes van het samen bezig zijn en het succes van de langere termijn in de vorm van een dierbaar aandenken dat als kado aan het bruidspaar gegeven kan worden.

Als u komt met uw bedrijf of afdeling: Zo gaande het proces leert u uw collega, chef of directeur op een heel andere manier kennen. U ontdekt op een heel ontspannen manier hoe uw team afspraken maakt en met afspraken omgaat, hoe er binnen uw team rollen en taken worden verdeeld, hoe er wordt gecommuniceerd, hoe creatief het team is in het vinden van oplossingen.

Aan het eind van de sessie is er een blijvende herinnering aan de bijeenkomst. Dit gezamenlijk gemaakte schilderij verdient een prominente plaats in de bedrijfsruimte. Altijd iets leuks voor uw eigen bedrijf of als u eens bezoek hebt!

 

Mits we het op tijd weten kunnen we groepen tot 40 personen bij ons ontvangen.  

Is het leuk? Is het moeilijk? Kan ik dat? Hoe moet dat? Komt allemaal goed! Onder professionele begeleiding van een kunstenaar kunnen we een aantal verschillende lesmethodes behandelen. Met zijn allen 1 groot schilderij maken? Allemaal hetzelfde motief? Iedereen individueel?

Dat is natuurlijk allemaal te bespreken, 1 ding staat voorop: Het moet leuk zijn!

July 2007 hadden de eerste workshop hier. De Lions uit Wierden waren op bezoek. Een gezellig gezelschap dat les kreeg van Tonnis van Essen. Tussendoor vond nog de wisseling van president plaats en verder was het een erg leuke en gezellige middag. Lekkere wijntjes erbij en iedereen aan het eind van de middag met een eigen gemaakt schilderij naar huis!

Hierna hebben we alweer diverse groepen ontvangen. Het is elke keer weer gezellig en leuk en degenen die een klein beetje hun best doen gaan met een leuk zelfgemaakt schilderij naar huis!

Ook broodjes, wijn, hapjes, koffie en thee zijn natuurlijk te regelen! De workshop duurt tussen de 2 en 3 uur. Wilt u tussendoor andere activiteiten (toespraken, verhaal vertellen etc etc) is dat natuurlijk in te plannen en de tijd aan te passen.

De kosten: Deze zijn per deelnemer vanaf € 37,50 Hierbij zijn inbegrepen: Schildersdoek, ongeveer 40 x 50. Schildersmateriaal en natuurlijk les door een professioneel kunstenaar. Minimum deelname zijn 10 personen. Wilt u ook dat we broodjes, drankjes etc verzorgen is dat natuurlijk in overleg mogelijk!