Grotestraat 117 - 7607 CH Almelo - Telefoon: (0546) 454 721 - Mobiel: 06 43 99 60 17

Alberts Kunsthandel Medewerkers

Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Facebook Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op LinkedInn Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Twitter Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Youtube Bel Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
Joep Vrielink - 'DE GROTE BAAS'
 
‘Ik ben de baas’ zei hij vroeger al toen hij nog een klein kereltje was. Nu is hij de baas.
 
Vol vertrouwen hebben zijn ouders (Carola en Joop) een aantal jaren geleden de leiding van het bedrijf aan hem overgedragen. Voor het zakelijke gedeelte heeft hij een opleiding gevolgd aan de middelbare ondernemersschool. Voor het vakmatige gedeelte heeft hij een praktische opleiding gevolgd in Duitsland (bij een echte oude 'Meister') en is vervolgens afgestudeerd als binnenhuisarchitect aan de Academie voor Kunst en Industrie te Enschede ( AKI).
 
Gepaard gaande met de beroemde ‘paplepel’ ingegoten praktische kennis van de lijstenmakerij is hij de geschikte adviseur voor bedrijven of personen die advies vragen over het verwerven van een kunstcollectie.  't Wordt trouwens wel eens tijd voor een andere foto.....
Als hij er niet is kunt u hem vinden op het water. Kitesurfen..... Zeer fanatiek!
 
Krokodil, de jongste aanwinst van ons allemaal!
 
Een echte engelse buldog. Eigenlijk is dit natuurlijk de grote baas. Maar ook ons mobiele bewakings systeem! Heer en meester in de galerie.
 
Maar goed, geeft u haar een koekje dan is ze poeslief (en anders ook wel hoor).
 
Geboren op 17-02-2010. Wilt u het groeiproces van deze bullebak volgen? Kijk dan eens bij Krokodil
Carola, echtgenote van Joop en moeder van Joep en natuurlijk de 'oude' bazin.

Dochter van oprichter Henk Alberts.
Kent door haar afkomst het vak van binnen en buiten en is een uitstekend adviseur op het gebied van de binnenhuisarchitektuur.

Ze is bovendien onze restaurateur, een beroep dat ze met veel vakmanschap uitoefent. Ze doet dit voor Alberts kunsthandel maar ook voor collega's en musea.
Ze is samen met haar man Joop veel op reis en dus -helaas- minder aanwezig.
 
Joop, 'DE OUDE BAAS'

Echtgenoot van Carola en vader van Joep.

Is werktuigbouwkundige (Dat heette vroeger de HBS), met van huis uit een aangeboren liefde voor de beeldende kunst. Z’n vakopleiding zet hij in om de zaak efficient te laten ‘draaien’ in produktietechnisch en administratief opzicht.

Is daarnaast heel goed is staat om u te adviseren bij de keuze van een kunstwerk of omlijsting.
 
 
         
Geesje, getrouwd met haar adonis Bennie, zorgt voor een heldere blik!
Heeft 3 volwassen zonen en gelukkige oma van minstens 6 kleinkinderen. Haar man gaat is met pre vut, waarschijnlijk zal ze dan veel bij ons aanwezig zijn. Niet dat ze elkaar niet leuk vinden...... ze eten 3 x per dag samen!
 
 
 
 
 
Carla, onze creatieve administratrise. Als een factuur te snel is voldaan is dat weer te danken aan haar. Ze is er elke vrijdag maar de kans dat ze 'toevallig' op vakantie is, is behoorlijk. Ze kreeg in oktober 2007 een nieuwe knie en ze loopt weer als een ree!
 
 
 
 
 
Leidy, was meer dan 30 (!!) jaar bij ons. Kent alle hoeken en gaten van onze galerie. Onze mam zouden ze in brabant zeggen. Hier gewoon onze Lei. Alles wat bovengenoemden nalaten wordt opgevangen door haar. Sinds juni 2005 is Leidy 65 geworden en geniet nu van haar pensioen! En ze bakt de beste appeltaart van Almelo!
   
 
 
Leuk: Een oude foto'van de vorige website. Zou toch jammer zijn deze u te onthouden!

 

Joep: Interieur architect   

           

Ons team bestaat uit een ploeg gemotiveerde vakmensen die liefde voor het vak en dienstbaarheid aan de klant hoog in het vaandel heeft staan. Een goede collegialiteit en een fijne werksfeer, waar op z'n tijd de humor niet ontbreekt, zorgen ervoor dat ook U zich bij ons thuis voelt.
 
Gastvrijheid, gecombineerd met vakmanschap, ervaring en respect voor uw wensen zorgen voor een plezierige wederzijdse relatie. Op deze basis werken wij meer dan 71 jaar hetgeen in ons vak een unicum genoemd kan worden.