Grotestraat 117 - 7607 CH Almelo - Telefoon: (0546) 454 721 - Mobiel: 06 43 99 60 17

Chris de Baar

Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Facebook Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op LinkedInn Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Twitter Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Youtube Bel Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij

Chris de Baar (1979)

Geboren te Utrecht. Na een grafische opleiding te Utrecht is Chris jaren lang als fotograaf werkzaam geweest. Hij heeft diverse exposities in zowel binnen- als buitenland op zijn naam staan. GeÔnspireerd door verschillende bekende Nederlandse beeldende kunstenaars waarmee hij bevriend is, is hij als autodidact zelf succesvol aan het schilderen gegaan.

Kleurrijke schilderijen in de cobra-stijl van Chris de Baar

Chris de Baar schildert in vrolijke kleuren, kleurrijke combinatie fantasie-figuren op voornamelijk grote schilderij doeken. Het is een feest om er naar te kijken en u ontdekt steeds leuke en bijzondere kleuren combinaties in de figuren. Hoewel alles volledig eigen fantasie is, zou men de stijl kunnen plaatsen in de cobra-stijl. Chris de Baar schildert deze vrolijke moderne fantasieŽn ook in opdracht met een figuur naar keuze. U kunt ook een variant op bestaand werk bestellen met achtergrond kleuren naar uw wens. Hierin zijn reeds vele particulieren en bedrijven u voorgegaan. De prijzen van deze kunstwerken zijn meer dan redelijk te noemen.