Grotestraat 117 - 7607 CH Almelo - Telefoon: (0546) 454 721 - Mobiel: 06 43 99 60 17

De bezorgbus

Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Facebook Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op LinkedInn Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Twitter Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Youtube Bel Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij

U kwam ons dagelijks tegen in deze prachtige old-timer Citroën, oorspronkelijk type nummer: HY. U kon naar ons zwaaien, wij zwaaiden terug!!

November 2009; Wegens roestvorming en het minder mooi worden van ons bussie is ie verkocht. Bussie wordt door de nieuwe eigenaar helemaal gestript en in superstaat gebracht. Ze houden ons op de hoogte dus waarschijnlijk komen hier ook nog foto's van het 'nieuwe' busje.

Binnenkort hier foto's van onze nieuwe bezorg auto die ook weer prachtig en niet te alledaags is! Kunt u toch weer naar ons zwaaien!

Busje kwam zo!

Wij verzorgen door het hele land ook prachtige combinaties wat betreft het 'mooimaken' van uw bestelvoertuig. Vliegtuigen, brommers, vrachtwagens, autopetten en bakfietsen kunnen allemaal worden voorzien van een passend schilderij. Of u het mooi/ leuk vindt of niet, het valt zeer goed op!

Voor een bloemenhandel in het westen van het land hebben we het hele wagenpark voorzien van deze prachtige (al zeggen we het zelf) bloemenpracht! Wat zullen die mensen er mooi bij rijden. Als u ze ziet: Ze zwaaien terug!!

Zie ook www.bloemenaanzee.nl

Gaaf he!!