Grotestraat 117 - 7607 CH Almelo - Telefoon: (0546) 454 721 - Mobiel: 06 43 99 60 17

goud, zilver of platina op lijsten

Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Facebook Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op LinkedInn Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Twitter Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Youtube Bel Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij

PERSBERICHT

 

Echt goud, zilver of platina op lijsten van Alberts Kunsthandel in Almelo

 

 

Alberts Kunsthandel in Almelo heeft sinds kort de mogelijkheid lijsten van echt goud, zilver of platina aan te bieden. Dit is uniek voor Oost Nederland! Voor de liefhebbers van kunst die echt iets aparts willen, is dit een absolute hit. Door de speciale manier van verwerking - de hoeken worden overgoten – zijn er geen naden te zien zoals dat bij een traditionele lijst wel het geval is. Daardoor ontstaat een egale lijst, die een zeer exclusieve uitstraling aan het kunstwerk geeft.

 

Eigenaar Joep Vrielink is letterlijk zeer verguld met deze nieuwe lijsten: “Ik heb zelf vroeger wel eens met bladgoud gewerkt, maar dat was zeer arbeidsintensief, erg stoffig en het nam ook nog erg veel ruimte in beslag. Nu ben ik in contact gekomen met een kleine fabriek in Duitsland, die via een speciaal procédé 24 karaats goud, zilver of platina kan verwerken. Het ziet er werkelijk fantastisch uit. Het lijkt alsof zo’n lijst uit één stuk gegoten is. Dat komt omdat ze de hoeken van de lijst omgieten met dit edele goedje. Er zijn nog maar weinig bedrijven die op deze manier werken.

 

Voor Alberts Kunsthandel, dat achter de galerie aan de Grotestraat in Almelo al jaren een lijstenmakerij heeft, zijn deze nieuwe lijsten een aanwinst. Vrielink: “Hiermee kan ook het topsegment worden bediend. Het spreekt voor zich dat deze lijsten duurder zijn dan de gemiddelde houten of metalen lijst, maar alleen al de aanblik van de lijst, maakt dit goed.” Liefhebbers van deze zeer exclusieve lijsten hoeven dus nu niet meer naar het westen van het land, maar kunnen ze ook gewoon in Almelo bestellen.

 

De gouden, zilveren en platinalijsten zijn vanwege hun exclusieve karakter en speciale productiemethode, niet uit voorraad leverbaar. Wel zijn er voorbeelden in de lijstenmakerij te bezichtigen. Kunstliefhebbers die hun werk van een gouden, zilveren of platina lijst willen voorzien, moeten wel even geduld hebben, want ze worden alleen verkocht op bestelling.