Grotestraat 117 - 7607 CH Almelo - Telefoon: (0546) 454 721 - Mobiel: 06 43 99 60 17

Restaureren van olieverfschilderijen

Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Facebook Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op LinkedInn Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Twitter Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Youtube Bel Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij

Wat veel mensen niet weten is dat schilderijen 'onderhoud' nodig hebben. Een schilderij moet gemiddeld eens in de 10 jaar worden schoongemaakt. Dit houdt in dat de oude -vaak vervuilde- vernislaag verwijderd moet worden, de verf gereinigd en een nieuwe vernislaag. LET OP: DIT KUNT U NIET ZELF!!!

Dit moet echt gebeuren door iemand die verstand heeft van dit specifieke vak.

Ook scheuren, deuken, krassen etc kunnen vaak gerestaureerd worden. Alle vragen hieromtrent kunnen wij vaak direct beantwoorden in onze galerie. In een enkel geval moeten we eerst onze restauratrice raadplegen maar we zorgen dat u altijd antwoord krijgt op uw vragen (mits mogelijk uiteraard).

Heeft u een beschadigd of vervuild schilderij? Wij restaureren het vakkundig voor een vooraf afgesproken prijs en levertijd.