Grotestraat 117 - 7607 CH Almelo - Telefoon: (0546) 454 721 - Mobiel: 06 43 99 60 17

Disclaimer

Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Facebook Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op LinkedInn Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Twitter Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij op Youtube Bel Alberts kunsthandel, kunstuitleen, galerie en lijstenmakerij

Disclaimer Alberts kunsthandel en kunstuitleen

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast, openbaar gemaakt en / of doorgegeven zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Alberts Kunsthandel en kunstuitleen. Bij het samenstellen en onderhouden van deze website is en wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd. Echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die wordt aangeboden op deze site, niet volledig is of onjuistheden bevat. De aanbiedingen en informatie zijn onder voorbehoud van wijzigingen publicatie en/ of zetfouten en hebben een puur informatief karakter. Mocht u in een specifiek werk interesse hebben en wilt u zeker weten wat de status hiervan is neem dan eerst contact met ons op. 

Alberts kunsthandel en kunstuitleen is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website. Bepaalde verwijzingen op deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. Alberts kunsthandel en kunstuitleen draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen. 

Alberts kunsthandel en kunstuitleen behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangebeden informatie inclusief deze disclaimer ten allen tijde te wijzigen.